Haberler

Haberler

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl: Gençlerimizin başarıları, umut dolu geleceğimizi aydınlatıyor

z02.08.2024

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, boks ve kickboks şampiyonu Gizem Nur Köknar ve madalyalı grekoromen sporcu Muhammed Ali Gökmen ile bir araya geldi. Tuzlalı sporcuların başarılarını kutlayan Başkan Eren Ali Bingöl, “Gençlerimizin başarısı, umutlu geleceğimizin ışığı olacak” dedi. 

12 yıldır Tuzla Belediye Spor Kulübü Sporcusu olan Avrupa Kupası Şampiyonu Gizem Nur Köknar ve Ürdün’de düzenlenen U20 Dünya Güreş Şampiyonası’nda 72 kilogram kategorisinin üçüncüsü Muhammed Ali Göçmen, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl ile Rumeli Aile Çay Bahçesi’nde buluştu. Buluşmaya Tuzla Belediye Spor Kulübü Eğitmeni Ümit Yılmaz ile Güreş Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sedat Kesik de katıldı.

“GENÇLERİMİZİN BAŞARILARI, UMUTLU GELECEĞİMİZİN IŞIĞINI AYDINLATIYOR”

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, sporun yaşamın bir yansıması olduğunu belirterek, "Hayatta bir şeyleri elde etmek için sürekli mücadele etmek gerekiyor; sporda da bu geçerli. Gençlerimizin başarıları, umutlu geleceğimizin ışığını aydınlatıyor. Onların elde ettiği başarılar, sadece kendi kişisel başarıları değil, aynı zamanda Tuzla’nın gurur kaynağıdır. Hep birlikte, gençlerimizin destekçisi olmaya ve onlara ilham vermeye devam edeceğiz" dedi.

“TUZLA’YI TEMSİL ETMENİN MUTLULUĞUNU DORUKLARDA YAŞIYORUM” 

Futbol oynamak isteyen fakat eğitmeninin yönlendirmesiyle güreşe başlayan Muhammed, Tuzla’da yaşayan bir sporcu olarak yarışmalarda gösterdiği başarılardan gurur duyduğunu belirtti. 12 yıldır Tuzla Belediye Spor Kulübü Sporcusu olan Avrupa Kupası Şampiyonu Gizem Nur Köknar ise Tuzla Belediyesi’ne desteklerinden ötürü teşekkür edip, her başarısında Tuzla’yı temsil etmenin mutluluğunu doruklarda yaşadığını belirtti.

Tuzla Belediye Spor Kulübü Eğitmeni Ümit Yılmaz da Başkan Eren Ali Bingöl ile sohbetlerinde genç sporcularının ulusal ve uluslararası arenada elde ettikleri başarıların büyük bir emek sonucu ortaya çıktığının altını çizdi. Her yeni başarının gençlerin gelecekteki potansiyelleri için büyük bir umut kaynağı olduğunun altını çizen Güreş Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sedat Kesik ise “Onların bu süreçte gösterdiği özveri ve kararlılık, bizler için de büyük bir ilham kaynağı oluyor” dedi.

GENÇ YILDIZLARIN BAŞARILARI

Ürdün’ün başkenti Amman’da düzenlenen U20 Dünya Güreş Şampiyonası’na katılan Muhammed Ali Göçmen, 72 kilogramda üçüncülük elde ederek bronz madalya sahibi oldu. Ayrıca, Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda 2’nci olarak güreş alanındaki gelişimini sürdürüyor.

12 yıldır Tuzla Belediye Spor Kulübü sporcusu olan Gizem Nur Köknar ise boks ve kickboks alanındaki başarılarıyla dikkat çekiyor. 50 kilogramda Boks Türkiye Şampiyonu, 48 kilogramda Kickboks Türkiye Şampiyonu, Avrupa Kupası Şampiyonu ve Dünya Kupası Finalisti olarak kendisinden söz ettiriyor.