Müdürlük Haberleri

Müdürlük Haberleri

Tuzla Belediyesi, Okullar ve Spor Salonlarında Yarıyıl Temizliği Yapıyor

z22.01.2019

Tuzla’da öğrenciler yarıyıl tatili yaparken Tuzla Belediyesi de her yıl olduğu gibi bu yıl da okullarda temizlik yapıyor. Tuzla Belediyesi, bu yıl okulların kapalı spor salonlarını da temizliyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonuyla eğitime verdiği destek kapsamında tüm resmi okullarda bu yıl da temizlik yapılıyor. Tuzla Belediyesi ekipleri okulların ortak kullanım alanlarını detaylı bir şekilde süpürüp siliyor, ıslak zeminli alanları da ozon buharlı yıkama aracı ile dezenfekte ediyor. Tuzla Belediyesi okul temizliğine bu yıl kapalı spor salonlarını da ekledi. Çocuklar ve gençlerin spor yaptığı alanlar da yarıyıl tatilinde detaylı bir şekilde temizleniyor.

Çocuklarımıza Temiz ve Sağlıklı Bir Ortam Hazırlıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, okulların fiziki ihtiyaçları ve taleplerine çözüm sağlayarak eğitim hizmetlerine destek sağladıklarını söyledi. Başkan Yazıcı, “Yarıyıl ve yaz tatilinde okulları düzenli olarak temizliyoruz. Ayrıca sosyoekonomik durumu zayıf 30 okulda 30 personel istihdam ediyoruz. Çocuklarımıza temiz ve sağlıklı bir ortam hazırlıyoruz. Okul yönetimi, öğretmenler ve okul aile birliklerinin okulların fiziki konularıyla ilgili işlerini kolaylaştırıyoruz. Velilerimizin de gönlünün rahat olmasını sağlıyoruz” dedi.
Tuzla Belediyesi yarıyıl tatilinde 57 resmi okulda 290.000 m2 okul ve 54.000 m2 spor salonu temizliği yapacak.