Müdürlük Haberleri

Müdürlük Haberleri

Tuzla Belediyesi ve Mevlana İlkokulu, Geri Dönüşümde Örnek Bir Kampanyayı Sürdürüyor

z20.02.2019

Tuzla Belediyesi, ilçenin eko-okulları arasında yer alan Mevlana İlkokulu ile birlikte geri dönüşümde örnek bir kampanyayı sürdürüyor. 10 adet pet şişe veya metal kutu getiren öğrencilere Tuzla Belediyesi tarafından 1 adet bez çanta hediye edilerek öğrencilerin çevre koruma bilinci arttırılıyor.
Geri dönüşüm ve atıkların geri kazandırılması uygulamalarında ilkleri gerçekleştiren Tuzla Belediyesi, çevre koruma bilincini arttıran bir projeye daha paydaşlık yapıyor. Tuzla’nın eko-okulları arasında yer alan Mevlana İlkokulu, 10 adet pet şişe veya metal kutu getiren öğrencilere Tuzla Belediyesi’nin bez çantasını hediye ediyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Mevlana İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Başkan Yazıcı, “Çevreyi korumak ve gelecek kuşaklara bir miras olarak aktarmak hepimizin ortak görevi. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın çevremizi koruma konusundaki özeni bize umut veriyor. Kampanyaya katkılan öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilere teşekkür ederim” dedi.